Послання 2024

Пошук по сайту

«Квіти для Марії», – парафіяльне свято у Червонограді

27 жовтня в актовій залі храму святого Йосафата м. Червонограда відбулася духовна концертна програма «Квіти для Марії» присвячена святу Покрови Пресвятої Богородиці.

На початку, священик храму Роман Сковрон, привітав спільноту «Матері в молитві», яка святкує 8-му річницю від заснування, і усім побажав, щоби Пресвята Богородиця була їх заступницею і покровителькою. Опісля члени Марійської дружини інсценізовано розповіли про Богородицю і її життя. Далі були вірші, гуморески і духовні пісні у виконанні учасників молодіжного хору і дитячого колективу «Кришталеві дзвіночки».

Гарним співом прикрасили це свято вокальний квартет священиків «Благословення», а справжньою окрасою стала сценка у виконанні «Кришталевих дзвіночків» – «Квіти для Марії».

На завершення усі діточки, а їх на сцені було майже 100 – заспівали пісеньки і своїми дзвінкими голосочками прославили Пресвяту Богородицю. Всі присутні у піднесеному настрої оплесками дякували діточкам, а особливо керівнику художніх колективів храму – п. Оксані Гейко, яка доклала найбільше старань для того, щоби це свято відбулося.

Повідомили учасники Марійської дружини парафії Св. Йосафата

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336