Пошук по сайту

«Подяку Богові возношу», – духовний вечір у Бродах

У неділю 15 грудня в м. Броди з ініціативи декана о. Богдана Вихора відбувся духовний вечір «Подяку Богові возношу», де було презентовано поезію Правлячого Архиєрея Сокальсько-Жовківської єпархії владики Михаїла Колтуна.

Захід проходив у актовому залі Бродівського педагогічного коледжу. У ньому взяли участь конкурсанти загально-церковного конкурсу «Пісня серця» та вихованці пісенного вернісажу «Лав студіо» під керівництвом Гаврилюк Галини Зеновіївни, Олійник Ірини Михайлівни, Гром’як Ольги Вікторівни.

На початку дійства ведуча запросила до слова-благословення отця Богдана, який, зацитувавши слова Апостола Павла, сказав: «за все необхідно дякувати Господеві, і цей духовний вечір – це подяка Богові за прожитий рік – Рік віри, за дар Хрещення, 1025-літній ювілей якого цьогоріч святкувала наша Україна».

Талановита молодь та діти своїми голосами та виступами зробили цей вечір незабутнім у пам’яті глядачів, які зворушені та переповнені духовної радості, ділячись враженнями, поверталися до своїх домівок.

Духовний вечір «Подяку Богові возношу» став завершальним у циклі подій та святкувань з нагоди Року віри у Бродівському деканаті.

Повідомив о. Тарас Дзьоба

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336