Пошук по сайту

Сестри-монахині подали приклад як радіти Великоднем на парафії

Третій день Великодніх свят для парафіян с. Сулимів Дублянського деканату став особливим. Адже біля храму Вознесіння ГНІХ УГКЦ проходили Великодні гаївки.

Після Святої Літургії парафіяни храму зустрічали гостей, які прибули на це свято. На запрошення настоятеля парафії до с. Сулимів приїхали Сестри Служебниці Непорочної Діви Марії з Жовківського монастиря, а також представники Католицького Скаутства Європи з м. Жовква.

Протягом трьох годин діти, молодь та дорослі бавились та співали гаївки та ігри. Сестри-монахині Згромадження Непорочної Діви Марії з Жовківського монастиря: с. Юліта Заячківська, с. Марта Воловець, с. Тимотея Ветрикус, с. Віра Герман, с. Олеся Перетятко, с. Юстина Іванчук та с. Анна Шабля своїм співом і активною участю у гаївках подали приклад як проявляти Великодню радість.

Надзвичайно активними були представники скаутів: Юля Шняк, Ярина Лущак та брат Павло Іванець, студент Івано-Франківської Семінарії.

Завершилась зустріч спільною молитвою «Христос Воскрес», словами подяки від настоятеля та гучними оплесками і великим «дякую» від дітей.

Повідомив о. Роман Малькевич, ініціатор проведення заходу

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336