Послання 2024

Пошук по сайту

У Червонограді двісті п’ятдесят дітей весело провели «канікули з Богом»

Нещодавно в парафії св. Йосафата в місті Червоноград відбулися «Веселі канікули з Богом» в яких взяли участь близько 250 дітей.

Табір проводили брати-редемптористи Володимир Борейко, Дмитро Кіт та Назар Саврас з допомогою членів молодіжної спільноти «Світло Христа» (Наді Фірман, Іванни Рогової і Марти Мозоли), а також членів Марійської дружини парафії. Аніматорами також були троє студентів УКУ.

Кожен день розпочинався зі Служби Божої, яку прикрашав спів молодіжного хору під керівництвом п. Оксани Гейко. Опісля всі діти у актовій залі храму співали гімн табору «Ми є родина» та інші християнські пісні. Щодня аніматори парафії ставили сценки на релігійну тематику. Після того всі діти ділилися на групи та йшли на катехизацію. Тут вони навчалися основам християнської віри і більше дізнавалися про Бога, молилися вервицю за Україну. Далі всі обідали, а після обіду розпочиналися різні гуртки, банси, естафети тощо. Було багато різних гуртків, в яких діти вчилися виготовляти вироби з тіста, потім їх розмальовувати, також робили ляльки-мотанки з сіна, вчилися малювати, танцювати, співати, переглядали мультфільми та фільми на релігійну тематику. В суботу всі учасники літнього табору брали участь у великій грі, а після неї була цікава гра «Форт Буаяр» і ватра для аніматорів.

Завершилися «Веселі канікули з Богом» у неділю Святою Літургією, міні-концертом для батьків дітей, словами подяки і спільною фотографією всіх учасників табору, а потім всі ще отримали солодкий приз – морозиво.

«Тиждень проведений у храмі був чудовою нагодою для дітей гарно, творчо і пізнавально провести час в одній великій родині з Богом та ближніми», - підсумовують організатори.

Повідомив о. Роман Сковрон

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336