Послання 2024

Пошук по сайту

В селах Хитрейки та Кунин відбулись «Веселі канікули з Богом»

Нещодавно у парафіях Покрови Богородиці с. Кунин і Успення Богородиці с. Хитрейки Рава-Руського деканату відбулись «Веселі канікули з Богом», які проводили учасники Центру Молодіжного Аніматорства (ЦМА).

Вже вкотре, на запрошення о. Андрія Правця і о. Петра Верхоляка в селах Хитрейки та Кунин відбулись «Веселі канікули з Богом».

На цих канікулах близько 80 дітей мали можливість перебувати з живим Ісусом у спільних молитвах, розважаннях, іграх. Під час табору учасники застановлялись над такими темами як: «Говори завжди правду», «Ціна справжньої дружби», «Талант – це дар для обдарованих чи його має кожен?».

Під час одного з гуртків усі діти власними руками виготовили «Листівки - подяки» для військових, які захищають нашу Батьківщину на Сході.

По завершенні настоятелі храмів вручили дітям грамоти учасника «Веселих канікул з Богом».

«Канікули, що відбулись на парафіях, залишили великий слід як у пам’яті так і в серцях дітей і тих, хто їх проводив. Підсумовуючи «Веселі канікули з Богом», можна сказати, що кожен учасник запам’ятає той час, проведений у великій спільноті, згуртованій довкола Христа».

Таня Малицька, аніматор ЦМА

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336