Послання 2024

Пошук по сайту

У с. Потелич для наймолодших парафіян проведено «Канікули з Богом»

З 28 липня по 1 серпня для наймолодших парафіян с. Потелич Рава-Руського деканату проведено «Веселі канікули з Богом».

Учасниками були понад шістдесят дітей (5 - 12 років) із трьох парафій с. Потелич.

Канікули проходили під керівництвом о. Романа Семенюка, настоятеля парафії Зіслання Святого Духа. Допомагали: сестра Григорія зі Згромадження Св. Йосифа та волонтери Наталя і Каріна з Національного Університету імені Івана-Франка.

Кожен день розпочинався зі спільної молитви. Учасники брали участь у Божественній Літургії, молилися Молебен. Священик щоденно молився за дітей, благословив їхні подорожі та споживання їжі.

Під час духовних наук, діти роздумували про добро і зло, про чесноти, про любов до ближніх. Учасники вивчали християнські пісні, бавилися ігри, змагалися у конкурсах та вправлялися у бансах.

В перший день діти відвідали капличку Вознесіння Господнього на горі с. Потелич і там мали відпочинкову програму. Наступним днем була поїздка-проща до відпустового місця у Крехів, де помолилися, зачерпнули води та відвідали давні печери ченців. Потім завітали до монастирського храму в м. Жовква. Подальшою прощею була піша хода до Марійського духовного центру в Заглині (4 км). Там спільно молилися вервицю, бавилися ігри, малювали і робили витинанки. Останнього дня канікули проходили біля храму Зіслання Святого Духа. Діти пізнавали цікаві ігри. Закінчилися канікули концертом, на який зійшлися бажаючі, щоб послухати чого навчилися діти.

Отець Роман Семенюк подякував сестрі-монахині і волонтерам за проведення християнсько-відпочинкових заходів. Відтак настоятель поблагословив і вручив пам’ятні листівки з Крехова та наліпки.

Повідомили парафіяни с. Потелич

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336