Послання 2024

Пошук по сайту

Зустріч із представниками Емаусу у Сулимові

9 листопада до Сулимова завітали представники духовної підтримки осіб з особливими потребами «Емаус», що при Українському Католицькому Університеті та дві спільноти «Віра і Світло» з м. Жовква.

Розпочалася зустріч із Святої Літургії, яку своїм співом звеличувала народна чоловіча хорова капела «Діброва» м. Жовкви з керівником п. Романом Слукою. Опісля всіх присутніх було запрошено до народного дому на конференцію присвячену особам з особливими потребами. Народний дім не вміщав усіх бажаючих. Особливу радість викликала присутність іншої конфесії с. Сулимів, Християн віри Євангельської, які чисельно прийшли на цей захід, разом із своїм пастирем братом Богданом Недовіз.

Розпочав конференцію о. Роман Малькевич адміністратор храму с. Сулимів із вступного слова та Господньої молитви, яку промовили усі разом. Далі представники центру «Емаус» та спільнот «Віра і Світло» розповіли про свою працю і своїх підопічних. Учасники конференції переглянули фільм присвячений особам з особливими потребами а чисельно присутня спільнота «Віра і Світло» порадувала усіх своїм співом.

Завершилась зустріч словами подяки, спільною молитвою, гучними оплесками та частуванням дорогих гостей.

Повідомив о. Роман Малькевич

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336