Пошук по сайту

У Магерівській школі проведено мультимедійну конференцію під назвою «Шкідливі звички»

11 березня 2013 року настоятель парафії св. вмуч. Юрія Побідоносця смт Магерів отець-мітрат Богдан Жук, разом із братом-семінаристом Петром Лозою та тісною співпрацею з дирекцією Магерівської ЗОШ провели мультимедійну конференцію для учнів 5-11 класів під назвою «Шкідливі звички».

Конференція розпочалась із молитви та душпастирського слова отця Богдана, який наголосив на правильному та здорово-духовному житті кожної людини, а зокрема молодого юнака чи дівчини.

У конференції йшла мова про три типи шкідливих звичок: вживання алкоголю, паління тютюну та кальяну. До кожної шкідливої звички був показаний відео ролик в якому йшлося про те, як насправді шкодить та чи інша шкідлива звичка на людський організм. А також після кожного із роликів відбувалось коротеньке його обговорення, а наприкінці конференції було звернено у вагу на те, що кожний сам повинний себе контролювати та для свого фізично-духовного блага вибрати здоровий спосіб життя і сказати шкідливим звичкам: «ні».

В кінці мультимедійної конференції директор школи – Копина Валинтина Володимирівна подякувала отцю Богдану та брату Петру за змістовну та цікаву конференцію.

Для учнів Магерівської школи планується проведення ще мультимедійних конференцій під назвою «Роби добро і воно до тебе повернеться» та «Дошлюбна чистота».

Повідомив Петро Лоза

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336