Пошук по сайту

Про Тиждень духовності у Новій Скваряві

У Новоскварявській загальноосвітній школі (Жовківський район) з 8 по 14 квітня 2013 року проведено Тиждень духовності.

Кожен навчальний день розпочинався із спільної молитви і короткого духовного слова о. Івана Кобрина, настоятеля парафії.

До школи на запрошення о. Романа Малькевича, вчителя християнської етики, прибув брат Петро Лоза, випускник Івано-Франківської Духовної Семінарії, який провів конференцію для учнів старших класів на тему: «Шкідливі звички».

На протязі цілого тижня проходила акція «Передай слово Боже ближньому», де учні через флешку, диск та інші засоби передачі даних мали передати аудіо запис Нового Завіту своїм друзям, знайомим, односельчанам з метою, щоб Боже Слово звучало всюди.

Для учнів молодших класів проходив конкурс малюнка на Великопісну тематику, діти в ньому взяли активну участь, а кращі роботи були нагородженні.

Спільна Хресна Дорога в парафіяльному храмі Покрова Пресвятої Богородиці, перегляд мультфільму «Давид і Голіяф» з учнями молодших класів і художнього фільму «Мати Тереза» з учнями старших класів, конкурс на кращу стінгазету, майстер клас з написанням писанок, і інші заходи, які проходили в часі цього тижня дали можливість духовно пробудитись і підготуватись до найбільшого християнського свята Воскресіння Христового.

«Такі духовні тижні вже входять у традицію, сподіваюсь вони будуть продовжуватись і надалі з метою формування у дітей та молоді високоморальних якостей», - підсумував вчитель християнської етики.

Повідомив о. Роман Малькевич

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336