Пошук по сайту

Хресний хід у селі Незнанів

У Квітну неділю, 28 квітня 2013 року, в селі Незнанів Кам’янка-Бузького району вулицями села відбулася театралізована Хресна Дорога.

Молитовний захід, з благословення пароха церкви преподобної Параскеви Тарнавської о. Бориса Гороховського, підготувала та провела з дітьми та молоддю парафіяльної Катехитичної школи імені отця Станіслава Сярока с. Вероніка Каралюс, Згромадження Сестер святого священномученика Йосафата.

На кожній стації Хресної Дороги на основі слів зі Святого Письма була поставлена сцена, що допомагала присутнім краще пережити муки та смерть нашого Спасителя.

Сестра Вероніка ділилася роздумами про страждання Ісуса, а с. Ірина Куцір супроводжувала Хресний хід молитовним співом.

На запрошення о. Бориса у Хресному ході взяли участь священики з інших парафій: о. Володимир Касіян (м. Кам’янка-Бузька), о. Роман Назаркевич (с. Вузлове Радехівського району), о. Ігор Дубан, сестри св. Йосафата та чисельно зібрані парафіяни.

На завершення о. Володимир подякував всім присутнім за спільну молитву, особливо юним акторам за їхню творчість, яка допомогла глибше призадуматись над жертвою Ісуса Христа за кожного з нас. Також побажав правдивої зустрічі з Воскреслим Ісусом.

Повідомила с. Климентія Луків, ЗССЙ

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336