Послання 2024

Пошук по сайту

Пасторальна рада підвела підсумки 2013 року

26 грудня в Єпархіальному управлінні в м. Жовкві проведено підсумкову в 2013 році Пасторальну раду.

Єпархіальний єпископ, протопресвітери, голови комісій та працівники Єпархіального управління проекзаменували діяльність єпархіальних структур та визначили пріоритети на наступний рік.

Владика Михаїл ознайомив учасників із постановами Синоду єпископів та сказав духовну науку в контексті щоденних біблійних читань. Отець-протосинкел Володимир Коткевич доповів про організацію Єпархіального собору і соборчиків в 2014 році на тему «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом», а також ознайомив священнослужителів з розвитком місійного духа вірних (декада місійності) та з проведенням семінару для вдосконалення керигматичного проповідування священиків.

У доповідях голів комісій було подано звіт діяльності та плани на майбутнє. Зокрема говорилося про відзначення у наступному році 25-ліття виходу УГКЦ з підпілля. Щодо діяльності благодійної організації «Карітас», владика заохотив священиків співпрацювати з центральним офісом організації у Сокалі та започатковувати подібні ініціативи у парафіях.

На завершення єпископ Михаїл зробив презентацію книги «Світло віри», де подані архипастирські послання, популярні інтерв’ю, листи, привітання за всі двадцять років його архиєрейського служіння.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336