Послання 2024

Пошук по сайту

Владика Михаїл виголосив проповідь з нагоди празника Львівської митрополії

6 травня 2014 року в Архикатедральному соборі Святого Юра відбулися урочистості з нагоди святкувань престольного празника.

Під час Божественної Літургії владика Михаїл Колтун виголосив проповідь. Він підкреслив відвагу і ревність святого великомученика, побідоносця і чудотворця Юрія. Зокрема проповідник закликав взоруватись на великомученика, особливо у цей непростий для українського народу час. Архиєрей наголосив на ще одній важливій місії Юрія побідоносця - бути захисником для рідного краю. За словами єпископа, віряни мають, беручи за приклад великомученика Юрія, прохати Господа і Пресвяту Богородицю про заступництво і поміч.

Архиєрейську Божественну Літургію очолив Високопреосвященний владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський. Разом з ним молились: владика Михаїл, єпарх Сокальсько-Жовківський, владика Венедикт, єпископ-помічник Львівської Архиєпархії, владика Тарас, єпарх Стрийський, духовенство Львівської митрополії, представники місцевої влади, численна парафіяльна спільнота та гості.

ФОТОРЕПОРТАЖ

Повідомляє прес-служба Львівської архиєпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336