Послання 2024

Пошук по сайту

«Апостольство Молитви» провело загальні збори у Жовкві

3 серпня 2014 року Божого відбулися загальні збори Апостольства Молитви в парафії Пресвятого Серця Христового міста Жовкви.

Перед зборами о. Климентій Стасів, ЧСВВ, відслужив Святу Літургію, Молебен до Христа Чоловіколюбця та Суплікацію. Опісля головний провідник Апостольства Молитви о. Терентій Довганюк, ЧСВВ, розпочав збори та подякував присутнім за їхню велику допомогу у проведенні щорічного Всеукраїнського З’їзду Апостольства Молитви, котрий відбувся в Жовкві 28-29 червня цього року.

Отець провідник порекомендував, щоб кожний член Апостольства Молитви передплатив український християнський часопис «Місіонар» на наступний рік. Опісля о. Терентій зачитав з «Місіонаря» ПАПСЬКІ МОЛИТОВНІ НАМІРЕННЯ НА СЕРПЕНЬ, які подав Святіший Отець Папа Римський Франциск, та пояснив їх значення і зміст.

На завершення зборів о. Терентій заохотив всіх більше молитися про спокій і мир в Україні та за навернення ворогів, що бажають зла Україні. Відтак уділив всім присутнім Боже благословення.

Головна ревнителька членів релігійного товариства «Апостольство Молитви» в парафії Пресвятого Серця Христового пані Віра Тарах провела спільну молитву на вервиці за мир в Україні та за українське військо, що захищає кордони нашої держави в Східних областях України.

Повідомив провідник релігійного товариства

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336