Послання 2024

Пошук по сайту

Студенти та викладачі вшанували героїв Небесної Сотні

20 лютого тихою ходою «Ми збережемо віру» та акцією «Свіча пам’яті» студенти та професорсько-викладацький склад Львівського Національного Аграрного Університету у м. Дубляни вшанували пам’ять борців за волю та гідність України – Героїв Небесної Сотні.

Хода розпочалася від храму Святого рівноапостольного князя Володимира Великого. Студенти виконали Гімн України «Ще не вмерла України» та запалили свічки біля пам’ятника національного героя Степана Бандери, що символізувало віру і відданість Україні студентської молоді.

Біля меморіальної дошки Небесній Сотні капелан університету о. Іван відправив поминальну панахиду за героями Небесної Сотні. У молитвах усі присутні віддали шану нашим землякам, серця яких зупинились 20 лютого від снайперської кулі, -  Анатолію Жаловазі (проживав у м. Дубляни) та Володимиру Жеребному (працівник Вишнянського коледжу Львівського НАУ).

Поезію «На пам’ятник Небесній Сотні» прочитала Віра Проць, студентка факультету механіки та енергетики. Духовний гімн «Боже великий, єдиний» у виконанні Народної хорової капели «Джерела Розточчя» став завершальним акордом тихої ходи.

http://lnau.lviv.ua/lnau/

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336