Послання 2024

Пошук по сайту

Пасторальна рада привітала правлячого архиєрея

Священнослужителі Пасторальної ради, які зібралися 31 березня в Єпархіальному управлінні на нараду, помолилися за єпископа Сокальсько-Жовківського Михаїла Колтуна та привітали з днем народження.

Під час Молебню до Христа Милосердного, архиєрей зазначив, що «Боже милосердя дається нам усім, щоб нас зцілити, надихнути та збагатити. Якби не було Божого милосердя, то ніхто б не підняв голови і кроку не ступив би, але завдяки Божій ласці ми можемо співдіяти і бути зичливими та милосердними як Христос».

Отець-протосинкел Володимир Коткевич від імені священнослужителів єпархії привітав владику Михаїла кажучи: «Кожна людина досконалості виглядає як свіча, що горить, приносить жертву свого життя і світить іншим. Ви, в єпископстві, покликані бути світлом, яке несете від Христа до нас священиків і для вірних». Тож побажав «ділитися тим світлом з кожним» та подарував запалені свічники – двокирій та трикирій.

Адміністратор Катедрального храму о. Ярослав Кащук подарував від сокальської парафії нові архиєрейські ризи, а від семінаристів студенти випускники подарували нові орлеці.

Прес-служба єпархії

СВІТЛИНИ

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336