Пошук по сайту

Мамі єпархіального єпископа виповнилося 90 років

 

25 липня 2012 року пані Станіславі Колтун, матері єпископа Михаїла Колтуна, виповнилося 90 років життя. З цієї нагоди єпископ та священики єпархіальної курії відслужили подячну Божественну літургію у храмі св. Йосафата м. Жовкви.

У проповіді о. Михайло Ткачів, синкел єпархії, говорив про роль Пресвятої Богородиці, яка є взірцем усіх матерів. Проповідник на прикладі життя пані Станіслави підтвердив, що любов матерів є безмежна, бо вони завжди допомагають нести хрест своїм дітям.

Єпископ Михаїл висловив слова вдячності Господеві, Пресвятій Богородиці та рідній мамі: «Дякую Богу за дар материнства, за дар служіння, який мама вчилася сповняти від Пресвятої Богородиці».

Надіслав вітальну грамоту пані Станіславі Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав Шевчук. У тексті читаємо: «Прийміть від мене в цей святковий день щирі вітання з нагоди Ваших уродин. Своїми добрими вчинками Ви заслужили собі добру славу та щиру вдячність від усіх, кому жертовно служили протягом багатьох років. За увесь цей труд складаю Вам сердечну подяку та висловлюю визнання і похвалу».

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336