Пошук по сайту

У навчальних закладах відбудеться Тиждень духовності

З 8 по 14 квітня 2013 року у навчальних закладах в межах Сокальсько-Жовківської єпархії буде проведено Тиждень духовності.

Програма Тижня духовності, який вже вдруге проводиться у Сокальсько-Жовківській єпархії, підготовлена комісією у справах освіти і виховання у співпраці з відділами освіти Жовківського, Буського, Кам’янка-Бузького, Радехівського, Сокальського та Бродівського районів і міста Червонограда Львівської області. Усі організаційні питання було погоджено 6 березня 2013 року під час зустрічі з методистами.

Навчальним закладам запропоновані тематичні намірення на кожен день: понеділок – за шкільну родину, дітей та молодь України і світу, усіх, хто навчається і за тих, хто навчає, за дітей з особливими потребами, толерантне ставлення до них; вівторок – за наші сім’ї, родини, які мають бути колискою духовного життя і виховання для кожної дитини; середа – за духовних провідників народу – священиків, монахів, катехитів, вчителів християнської етики, їх жертовне служіння на ниві духовності; четвер – за нашу державу Україну, мудрих провідників народу, її лідерів, які би дбали за кожну людину; п’ятниця – за усвідомлення людством своєї великої відповідальності за створений Богом світ.

У програмі передбачені наступні заходи: щоденна спільна молитва за участю священнослужителів різних конфесій; духовне слово священика згідно молитовних намірень; Хресна дорога для дітей та молоді (видання Сокальсько-Жовківської єпархії); тематичні лекції, виховні години; оформлення приміщень навчальних закладів з використанням цитат Святого Письма та видатних людей; зустрічі священиків з педагогічними колективами; реколекційні науки для вчителів і вихователів, конференції.

Також школярам та педагогам пропонується відвідати парафіяльні храми та приступити до Сповіді і Святого Причастя з метою приготування до світлого празника Пасхи.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336