possible to make website for free

Пошук по сайту

Святкування дня бібліотекаря у Добросині

2 жовтня 2012 року в с. Добросин Рава-Руського деканату відзначили день бібліотекаря. Захід організували працівники місцевих бібліотек та учні середньої школи.

Дійство розпочалося спільною молитвою в сільській читальні. Відтак завідуюча бібліотекою Надія Кісілевич запросила присутніх до обговорення теми про роль книги в нашому повсякденному житті. Опісля виступили діти сьомого класу із театралізованим дійством про книгу в житті молодої людини.

На святі були присутні гості із м. Жовква із центральної районної бібліотечної системи та гості з навколишніх сіл, в тому числі ветерани праці, які від дітей отримали квіти. Представники Жовкви розповіли про життя і плани на майбутнє бібліотечної системи району. Гості із с. Бишків порадували присутніх гумористичними новелами про відношення сучасної молодої людини до книги.

Місцевий священик Богдан Мурований сказав доповідь про «майбутнє без книги» і наголосив, що «книга має стати невід’ємним супутником дитини від самого її народження» і «тільки в книзі ми можемо найти біографії, вислови, міркування найвеличніших постатей історії, з якими ми вже не можемо зустрітися особисто, але завдяки книгам ми дізнаємося про них та розуміємо їх позиції».

На завершення відбулася презентація книги «Заповіт Патріарха» Йосифа Сліпого, яку видав видавничий відділ «Джерело життя». З благословення єпископа Сокальсько-Жовківського Михаїла Колтуну місцевий священик подарував кілька екземплярів книги для сільської і шкільної бібліотек.

Повідомили у парафії с. Добросин

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336