Послання 2024

Пошук по сайту

Декан Кам’янка-Бузький виголосив доповідь про духовну спадщину Митрополита Андрея

Нещодавно отець Богдан Горбаль, декан Кам’янка-Бузький УГКЦ, виголосив доповідь про духовну спадщину Митрополита Андрея та її значення для України, ставлячи наголос на парафіяльному житті та вихованні молоді.

Промова декана була виголошена під час урочистого заходу у районному Народному домі Кам’янки-Бузької, з нагоди 150-ліття від дня народження українського Мойсея – кир Андрея Шептицького, під час

Також перед присутніми виступив Галицький академічний камерний хор, котрий виконав композиції релігійного та патріотичного змісту. Твори українських композиторів М. Березовського, М. Лисенка, М. Леонтовича, О. Кошиця, М. Колесси, В. Барвінського, твори сучасників – «Гори мої» В. Зубицького, хорові кантати «Весна» М. Скорика та «Червона калина» Л. Дичко – нині є візитною карткою цього чудового колективу, творчість якого облагороджує душу і кличе кожного до вершин розуміння нашої культури та усвідомлення свого місця як українців у пізнанні глибин історичних процесів і творенні такого майбутнього, про котре мріють і вірять сотні тисяч наших співвітчизників.

У святкування взяли участь священики деканату, представники культури, освіти, медицини, учнівська молодь, свідома громадскість.

Повідомив Ігор Поломаний, головний редактор газети Життя і Слово

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336