Послання 2024

Пошук по сайту

У Хитрейках піст розпочали з реколекцій

Перший тиждень великого посту парафія Успення Пресвятої Богородиці с. Хитрейки Рава-Руського деканату розпочала з реколекцій.

На запрошення настоятеля парафії о. Романа Малькевича з 18 по 20 березня реколекційні науки проводив о. Климент Грещак, ЧСВВ, з м. Бар Вінницької області.

Розпочались реколекції представленням гостя та спільною Хресною Дорогою в часі якої вірні мали можливість скористати з Сповіді. Після молитви в храмі були виставленні мощі священомученика Йосафата, що були привезенні з м. Жовкви.

Свою увагу реколектант протягом днів духовної віднови звернув на три головні добрі діла: «Молитву», «Піст» та «Милостиню», даючи можливість глибше роздумати над ними і почути зокрема, що про це говорять Святі Отці.

Спільна молитва, сповіді, якими скористалося багато людей, благословення мощами, все це додавало особливого духу протягом тих днів.

Завершились реколекції в неділю Святою Літургією, після якої лунали слова вдячності для отця реколектанта. Всі присутні у храмі були окропленні свяченою водою та помазанні миром св. Миколая, привезеним з м. Барі, Італія.

Повідомив о. Роман Малькевич

СВІТЛИНИ

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336