possible to make website for free

Пошук по сайту

У с. Майдан проходять дні духовної віднови для сімей поранених, зниклих безвісті та полеглих воїнів.

Посинодальне послання Синоду Єпископів УГКЦ 2022 року: «Перемагай зло добром!» зобов'язує - реагуючи на виклики, які повстали через повномасштабну війну, надавати душпастирську опіку усім, хто від неї постраждав. Церква, будучи сама зраненою стражданнями і болем воєнного лихоліття, покликана нести кожній знедоленій і зраненій людині ліки благодаті Святого Духа у Святих Таїнствах та духовного супроводу, ліки розради і милосердної любові.

Для цього, з благословення преосвященного владики Михаїла у понеділок, 12 червня 2023 р. Б., у с. Майдан, розпочалися пʼятиденні дні духовної віднови: «Слідами любові»  учасниками яких є 72 особи родин полеглих воїнів, сім’ї поранених військовослужбовців, зникли безвісти захисників України. Із духовним словом підтримки звернувся до присутніх владика Петро.

СВІТЛИНИ

Програмою передбачаються пʼятиденні зустрічі з духовенством, психологами та аніматорами. Для  сімей використовуються корисні практики терапій і рефлексій. Передбачено екскурсії, спільні богослужіння в церкві свщмч.Йосафата в м.Жовква і в монастирі св. Миколая у с. Крехів.

Учасники розподілені по вікових групах: дорослі, підлітки та діти, де з кожною групою працюють відповідні працівники спеціалісти благодійного фонду Карітас-Жовква УГКЦ.

У четвер, 15 червня, своїм свідченням поділилася п. Іванна Димид-Крип’якевич, мама полеглого воїна Артемія Димида. Також у ці дні із духовною програмою завітали Тріо священників «Новий Час».

Дні духовної віднови заплановані в літні місяці для усіх зранених війною родин військовослужбовців Сокальсько- Жовківської єпархії.

Організатори вдячні за наданий супровід ТОРГІВЕЛЬНО-ВИРОБНИЧій КОМПАНІЇ ЛЬВІВХОЛОД і перевізнику EAST WEST EUROLINES.

Пресслужба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336