possible to make website for free

Пошук по сайту

У Руді Сілецькій відбулася проща до святого Івана Павла ІІ

21-22 жовтня у с. Руда Сілецька відбулась проща до святого Івана Павла ІІ.

У ці дні духовенство і вірні заносили свої молитви за мир в нашій Державі, за наших воїнів та у власних наміреннях. Протягом молінь вірні чисельно приступили до святої Тайни Сповіді та прийняли Євхаристію.

У суботу богослужіння звершив преосвященний владика Петро, а у неділю Архиєрейську Божественну Літургію очолив Правлячий Архиєрей Кир Михаїл.

СВІТЛИНИ

"Наша віра в Творця дає можливість осягнути сенс і сутність сотвореного світу і об'являє нам присутність Бога. Ми пізнаємо Творця і його творіння, що є нашим пожиттєвим завданням.

Апостол Павло розповідає, як він був гонителем християн, ініціатором переслідувань, але Господь його напоумив, покликав і відкрив св. Євангеліє через об'явлення і той пішов проповідувати.

Він достеменно засвоїв Євангеліє, потрудився і засвідчив його своєю добровільною смертю вказуючи, що не боїться смерті, а вірить в життя вічне.

Сьогоднішнє Євангеліє оповідає про те, як Ісус змилосердився над вдовицею і воскресив її сина на очах у всіх. Це свідчення живої правди, яка приходить до нас, щоб ми могли вірити в Христа, який віддав себе з любові до нас і до нашого життя». – із проповіді владики Михаїла.

Проповідник закликав до віри не лише у прийдешнє воскресіння, але також до віри в любов, яку ми маємо нести один до одного, щоб ми це свідчення любові тегали своєю терпеливістю і відданістю - це для нас пожиттєве завдання.

"Сьогодні ми спрямовуємо свій погляд на святого Івана Павла ІІ, який жив серед нас, мав апостольське покликання і своєю візією ділився з Богом, як скерувати світ.

Ми сьогодні віримо в те, що Господь нам сказав і довірив управляти світом.

Так, як творіння приносить нам життя, так і ми в цьому світі маємо принести щось своє - молитву, жертву, щоб продовжити місію святого Івана Павла ІІ. Він зі смертю не втратив свого дару і ми сьогодні молимося до нього, щоб він нам допоміг втілити дар, щоб зробити світ кращим.

Ми, як християни молимося до Бога разом із святим папою в наших потребах». – йдеться у духовному слові Кир Михаїла.

Із словом вдячності за спільні моління до духовенства і вірних звернувся адміністратор парафії – о. Богдан Стефанишин.

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336