possible to make website for free

Пошук по сайту

Для постійного вшанування у храмі с. Надичі встановлено мощі Блаженного Василія Величковського

У неділю 26-ту по Зісланні Святого Духа Преосвященний владика Петро звершив Архиєрейське богослужіння у храмі Успення святої Анни в с. Надичі та з благословення Правлячого Архиєрея  Кир Михаїла Колтуна, передав для постійного перебування та почитання частинку мощей Блаженного Священномученика Василія Величковського.

СВІТЛИНИ

У часі проповіді єпископ акцентував увагу на життя та служіння  блаженного Василія, розкрив парафіянам життєвий подвиг блаженного, який провадив УГКЦ в часи найбільших переслідувань, залишаючись місцеблюстителем митрополита Йосифа Сліпого.

Роздумуючи про Євангельський уривок, Владика промовив: «Дорога від Єрусалиму, Божого міста, до Єрихону - це шлях віддалення від Бога. Важливо на життєвій дорозі зустріти людей, які вкажуть на правильний шлях, шлях до Бога.

Сьогодні ми розважаємо про безмежну любов Бога до нас людей. Часом ми можемо зустрітися у житті з обставинами, коли батьки можуть не любити, друзі, але Божа любов завжди чекає людину. Пророк Ісая каже, що Бог людину не покине навіть тоді, коли всі відречуться.

Прикладом доброго самарянина для нас людей є Ісус Христос».

Пресслужба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336