possible to make website for free

Пошук по сайту

Владика Михаїл взяв участь в урочистій вченій раді ЛНУП

 

Урочиста вчена рада з нагоди відзначення 25-річчя перебування на посаді ректора Володимира Снітинського

7 грудня 2023 року було особливим днем для нашого навчального закладу: ми відзначили 25-річчя перебування на посаді ректора університету, відомого ученого та громадського діяча, лауреата Державної премії в галузі науки і техніки, академіка НААНУ, професора, доктора біологічних наук Володимира Снітинського.
Розпочавши свій виступ крилатими словами пісні Тараса Петриненка «Зорепадом летять роки», Володимир Васильович поділився своїми міркуваннями про поступ університету, який відбувся за останні 25 років, відзначив, що пишається здобутками нашого навчального закладу, та висловив глибоку вдячність усім членам університетської спільноти за їхню підтримку та співпрацю. Він акцентував увагу на вагомих досягненнях у галузі науки та освіти, які зробили наш університет інноваційним закладом освіти, добре знаним не лише в Україні, а й за кордоном.

З благословенням та словами вдячності за плекання духовності серед студентської молоді до ректора та колективу звернувся єпископ Сокальсько-Жовківський Української греко-католицької церкви Михаїл Колтун.

Колектив університету та фахових коледжів дякує Володимиру Васильовичу за багаторічну самовіддану працю для розвитку і становлення нашого навчального закладу, плідну організаційну, наукову, викладацьку та міжнародну діяльність, формування високоінтелектуального та патріотичного середовища, утвердження принципів гідності, високого професіоналізму, академічної доброчесності та студентоцентризму, формування успішної стратегії розвитку університету, яка вивела ЛНУП на передові позиції в українській освіті та науці.

Джерело

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336