Пошук по сайту

Священик Кам’янка-Бузького деканату служить капеланом в зоні АТО

Отець Борис Гороховський, священик Кам’янко-Бузького деканату, який черговий раз сповняє душпастирське служіння для воїнів в зоні проведення АТО, розповідає про капеланську місію серед військових та просить про молитовну підтримку.

«І ось я, о. Борис Гороховський, знову а зоні АТО, генштабом є призначений як військовий капелан 21 батальйону, 56 ОМПБр., який дислокується на передовій позиції. Бригада сформована рік тому із мобілізованих з Запоріжської і Дніпропетровської областей, але є хлопці із Тернопільської, Львівської, Івано-Франківської обл., із Сумської і Чернівецької, Черкаської і Полтавської, з Одеської і Житомирської, з Луганщини і Волині.

Дякую Богові за те, що і на цей раз дав мені багато терпеливості у цих непростих умовах побуту і особливого служіння в умовах війни, за те, що я знайшов серед цих людей свою потрібність, як священик-капелан, а також розуміння і сприяння в священичому служінні командування 21 батальйону.

В цьому місці і умовах можна дуже багато навчитися і переосмислити своє життя як людини і як священика. Хлопці в нашому батальйоні є дуже різні, особливі. І дуже хочеться кожному, хто зустрічається тут, у моєму служінні, зачепити особливу «струну» на рівні серця, надати як духовну так і морально-психологічну підтримку, а це дуже непросто. Бо війна обов’язково закінчиться з нашою перемогою, всім їм повертатися в мирне, світське, родинне життя. Для цього служіння мені дуже потрібна Ваша, друзі мої, молитовна підтримка, про що я щиро прошу. Бо коли з нами Бог, то хто проти нас! Нехай Дух Святий скріпляє нашу свідомість, а Пресвята Богородиця покриває нашу Україну, кожного воїна і нас всіх своїм Святим Омофором! Дякую!»

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336