Послання 2024

Пошук по сайту

Дитяча команда з Бродів взяла участь у футбольному турнірі від Юнісеф

Дитяча команда Бф «Карітас-Броди» парафії Чесного Хреста м. Броди втретє приймала участь у футбольному турнірі на кубок Юнісеф.

Перед від’їздом команда зібралась у храмі Воздвиження Чесного Хреста на молитву та благословення, яке уділив отець Ярослав Царик, настоятель парафії.

30 травня 2014 року дитячий фонд ООН (Юнісеф) в Україні проводив вже втретє футбольний турнір для дітей соціально незахищених груп, з малозабезпечених та багатодітних родин та дітей сиріт та напівсиріт. Цьогоріч у цьому турнірі взяли участь 16 команд з усієї України.

Футбольний турнір проходив на стадіоні ім. Баннікова у місті Києві. За принципом цьогорічного чемпіонату світу з футболу всі команди які прибули на турнір були названі країною, яка приймає участь у цьому чемпіонаті в Бразілії. Бразилія – Центр опіки сиріт м. Львів, Мексика – БФ «Карітас-Броди», Франція – ГО «Молодіжна федерація дворового футболу» м. Київ та інші.

Команда «Карітас-Броди» увійшла до першої групи, з якої вийшла успішно. У півфіналі зустрілась із командою Камеруну (Збірна команд ЮНІСЕФ з соціальних мереж) і поступилась занявши почесне четверте місце.

За команду «Карітас-Броди» виступали Мандзя Юрій, Шишка Артур, Омелянчук Андрій, Кочетков Володимир, Лаба Михайло, Громяк Юрій, Омелянчук Юрій, Вихор Юрій, Вихор Михайло, Сенітович Оксана.

Разом із командою приймали участь голова Федерації футболу Бродівського району Сергій Кобялковський та тренер команди Юрій Сурмай.

Повідомив о. Ярослав Царик

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336