Пошук по сайту

«Веселі канікули з Богом» у Великосілках

120 дітей шкільного віку з парафій Новояричівського деканату взяли участь у відпочинковому заході «Веселі канікули», який відбувся 5-6 липня 2012 року в селі Великосілки Кам’янка-Бузького району, біля місцевого храму Святої Параскеви.

Італійські священики зі Згромадження оріоністів – о. Еджідіо Монтанарі та о. Морено Каттелан радо відгукнулися на прохання отця Володимира Марушечко про допомогу у проведенні християнського заходу у Великосілках, адже мають чималий досвід співпраці з молоддю.

«Веселі канікули» у Великосілках розпочалися з Молебню, спільної молитви про добрий початок. А далі діти, розділені на групи, взяли участь у цікавих іграх, спортивних змаганнях, естафетах тощо, які провели аніматори. Кожен був задіяний у грі, почуваючись потрібним, значущим.

Поміж відпочинком і розвагами для учасників відпочинкового заходу священики проводили катехитичні науки. Очолив «Веселі канікули» для сільської молоді та дітей Новояричівського деканату о. Юрій Блажиєвський. Головне, - зауважили священики, - діти вчилися по-справжньому дружити - пізнавати себе і один одного. Радості дітей не було меж, адже не часто у селі проводяться відповідні заходи. Спостерігаючи за дітьми, організатори переконувалися, про те, що задумане – вдалося!

Приємно, активними були не лише найменші учасники, але й найстарші, яких, здавалося, гра не захопить. Натомість діти різного шкільного віку навперебій ділилися позитивними враженнями. Ці літні канікули вони запам’ятають надовго, бо за два дні пізнали багато цікавого, знайшли нових друзів, навіть намітили чимало планів на майбутнє.

Закінчився дитячий відпочинок спільною молитвою у церкві і нагородженням Кубками та іншими призами переможців змагань. Насамкінець всіх очікував приємний сюрприз – морозиво, яке особливо смакувало у 30-ти градусну спеку.

Повідомила Надія Клепчарова

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336