possible to make website for free

Пошук по сайту

На військовій прощі у Зарваниці були представники всієї України

19 - 20 вересня у VII Всеукраїнській військовій прощі у Зарваниці брали участь представники різних військових та силових структур із цілою України.

Отець Любомир Яворський, заступник головного військового капелана УГКЦ, повідомив, що паломники прибули із Харкова, Дніпропетровська, Запоріжжя, Миколаєва, Маріуполя, Києва, Одеси, Черкас, Хмельницька, а також з Івано-Франківщини, Тернопільщини, Львівщини та з українського Криму.

Більше двох тисяч військовослужбовців та працівників Міністерства оборони України, Міністерства внутрішніх справ, Національної гвардії, Державної прикордонної служби України, Міністерства надзвичайних ситуацій України та Державної пенітенціарної служби України прибули на Тернопільщину, щоб у спільній молитві звернутися до Бога.

У Марійському духовному центрі молилися військовослужбовці-учасники антитерористичної операції на Сході України та демобілізовані воїни.

З території Сокальсько-Жовківської єпархії були присутні військовослужбовці, які сповняють службу у м. Великі Мости та м. Броди.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336