possible to make website for free

Пошук по сайту

Владика Михаїл освятив накупольний хрест та благословив насадження дерев миру

Голова Департаменту Військового Капеланства УГКЦ та Єпарх Сокальсько-Жовківський Владика Михаїл (Колтун) здійснив чин освячення хресного знамена для каплиці військовослужбовців. Єпископа зустріли міський голова та його заступник, капелан, військовослужбовці та їх рідні, керівник лісового господарства та добродії, що допомагають у спорудженні святині.

«Хрест – знамено перемоги і символ нашого захисту від нього ми черпаємо силу до боротьби», - наголосив єпископ після освячення накупольного хреста. Одразу після освячення хреста поруч із майбутньою капличкою було закладено символічні дерева миру до висадження яких долучилися усі присутні.

СВІТЛИНИ

«Сьогодні ми тут висаджуємо дерева, а ворог випалює нашу землю. Ми бережемо життя, а ворог несе смерть і вбивства. Ми будуємо святиню, а ворог руйнує все на своєму шляху. Тому нам треба ще з більшим завзяттям захищати нашу рідну землю та все Боже створіння», - наголосив владика Михаїл.

Міський голова сказав: «Сьогодні важливий і символічний час освячення хреста на території частини і це знамено перемоги добра над злом, а України над ворогом. З Божою допомогою та сильним військом ми неодмінно переможемо».

Отець Тарас подякував усім добродіям, що лучаться до спорудження святині та допомагають нашому війську.

Повідомив о. Тарас Дзьоба

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336