possible to make website for free

Пошук по сайту

Архиєрейське богослужіння у Катедральному соборі

У неділю, 17 квітня 2022 р. Б., Преосвященний Кир Михаїл звершив Архиєрейську Божественну Літургію у Катедральном храмі м. Сокаля. Після богослужіння була зачитана грамота для о. Ярослава Валюха, декана Сокальського про нагороду - право носіння хреста з прикрасами. Також єпископ освятив вербові галузки.

СВІТЛИНИ

"Сьогоднішній день овіяний славою, радістю, яка сповнила Єрусалим і сьогодні ця радість приходить до нас. В час тривоги і пережиття віра перемагає всі наші життєві труднощі. І ми сьогодні хочемо вітати Ісуса Христа, як переможця життя і смерті.

Сьогодні наша віра в часі війни, коли люди гинуть, не повинна нас вести до зневіри. Вона вчить нас перемагати смерть і ворога, щоб йти до свободи, до якої веде Христос. Цінність у нашому житті - це свобода. Чи прийшлось комусь пережити ціну свободи? Хіба тому, хто перейшов через випробування.

Ми сьогодні молимось за наших воїнів, роблячи добро. Апостол нам каже - Радуйтеся у Господі. Люди полишили свої інтереси, щоб заявитися перед Христом з тим, що можемо.

Сьогодні наше серце об'єднюється навколо тих, хто захищає нашу землю. Ми маємо зберегти ввічливість, щоби подарувати свої старання тим, котрі цього потребують."- із проповіді Архиєрея.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336