Пошук по сайту

Військовий капелан для прикордонників поблагословив їх на службу на сході України

У неділю 30 березня капелан о. Роман Возняк, служитель церковної каплиці архистратига Михаїла ВЧ 2148, що у Великих Мостах, відправив чергову Літургію для всіх охочих прикордонників, що служать в цій частині.

У той же день капелан зустрівся з військовослужбовцями на території наметового містечка та окропив усіх свяченою водою, благословивши на службу біля східних кордонів України, куди військовики вирушають за декілька днів. Отець Роман роздав кожному військовослужбовцю молитовник «Молись і служи!», виданий Департаментом капеланства.

Довідка
При ВЧ 2418 уже вдруге організована мотоманеврена група західного регіонального управління Державної прикордонної служби України. На території ВЧ 2418 розгорнуте наметове містечко для прикордонників згідно тренувальної програми для проживання в польових умовах. Це друга сформована група, яка організована для охорони східних кордонів України, де прикордонники проходять бойові навчання та підготовку для виїзду на схід України. Нещодавно єпископ Михаїл (Колтун), керівник Департаменту, благословив прикордонників обороняти Східний кордон.

ФОТОГРАФІЇ

Прес-служба Департаменту капеланства

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336